Scroll down for more information

Thuiszorg bij dementie

Wanneer dementie optreedt, dan worden dagelijkse handelingen opeens een zware opgave. HappyZorg biedt verzorging, begeleiding en verpleging bij beginnende en gevorderde dementie en geeft advies over het omgaan met dementie. Niet alleen aan u zelf maar ook aan uw mantelzorgers. HappyZorg stelt een klein team voor u samen zodat u steeds dezelfde vertrouwde gezichten ziet.
Direct thuiszorg aanvragen Vestigingen in de buurt
X

Thuiszorg aanvragen

Vraag thuiszorg aan bij een vestiging bij u in de buurt en u ontvangt vrijblijvend advies op maat.

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Dementiezorg

HappyZorg biedt zowel verzorging, begeleiding en verpleging bij beginnende en gevorderde dementie. Ook adviseert HappyZorg over het omgaan met dementie. Niet alleen voor de cliënt, maar ook aan mantelzorger. Zodoende proberen we de resterende zorg en het leven een stuk draaglijker te maken. Onze wijkteams bieden gekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden die gespecialiseerd zijn in dementiezorg. Wij werken met vaste aanspreekpunten, zodat u niet iedere keer een andere zorgverlener bij u thuis krijgt. Zo wordt onze zorg bij dementie een stuk persoonlijker.

Wanneer Dementiezorg?

Wanneer de functies van de hersenen achteruit gaan, wordt het steeds lastiger om te kunnen functioneren. Het kost meer moeite om te herinneren, maar ook praten en lezen kunnen problematisch worden. In een vergevorderd stadium kan dementie zelfs leiden tot verandering in karakter of gedrag en verliest de dementerende controle over zijn of haar dagelijkse leven.

 

Met de aandacht en zorg van een zorgprofessional, streven we ernaar dat u als cliënt of mantelzorger zich meer Happy voelt.

demenetiezorg

Meer weten over hulp bij dementie? Informeer naar de mogelijkheden die HappyZorg biedt voor dementiezorg. Vul het formulier 'thuiszorg aanvragen' in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Thuiszorg aanvragen

Thuiszorg wijkteams

Klik op het wijkteam in de buurt voor meer informatie en contactgegevens.

Zoek nabij:
X

HappyZorg wijkteams

 

Klik op het wijkteam in de buurt voor meer informatie en contactgegevens.

 

Actiz
Erkend leerbedrijf
ISO 9000