Wijkteam starten? Informeer naar de mogelijkheden.

Voor jezelf beginnen in de thuiszorg? Goed idee!

 • Zelfstandig ondernemen
 • Persoonlijke en professionele groei
 • Uitgebreide introductietraining en ondersteuning
 • Geen personele risico’s en debiteurenrisico
 • Contracten met alle zorgverzekeraars
HappyZorg

Zo werkt het

Als zelfstandig ondernemer start je jouw eigen wijkteam onder de naam van HappyZorg op. Daarbij gebruik je het succesvolle concept, de naam, de middelen en de werkwijzen van HappyZorg. In feite stap je dus op een rijdende trein, omdat veel al voor je is geregeld. Jij levert de zorg en wij ontzorgen jou!

Zorgeloos een eigen wijkteam starten

Als wijkverpleegkundige organiseer je de thuiszorg in jouw exclusieve verzorgingsgebied en breng je zorgprofessionals en cliënten bij elkaar. Wil je van betekenis zijn voor cliënten? En ben jij ondernemend? Dan is dit de perfecte kans voor jou.

Waar moet je aan voldoen? Je:

 • Bent in bezit van een HBO-verpleegkunde diploma
 • Hebt een passie voor de zorg
 • Beschikt over de juiste skills voor het ondernemerschap
 • Bent bereid om een eenmalige investering en maandelijkse afdracht te doen

 

Hoe ziet een dag als thuiszorgondernemer eruit?

Als thuiszorgondernemer ben je heel flexibel en bepaal je zelf hoe je dag eruitziet. De ene ochtend werk je zelf in de wijk, de andere ochtend plan je de route. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg. In de middag werk je aan de administratie en pas je waar nodig de zorgplannen aan.

Als eerste aanspreekpunt voor cliënten en zorgverwijzers in jouw buurt start het proces van zorg verlenen bij jou.

De noodzakelijke zorgadministratie houd je wekelijks bij. HappyZorg zorgt voor het declareren en incasseren van de geleverde zorg.

Samen met de zorgprofessionals in jouw wijkteam plan je de optimale route en inhoud van de zorgverlening.

HappyZorg succesformule

Wij ondersteunen en begeleiden je actief en regelen veel zaken, waardoor jij je als zorgondernemer kan focussen op het verbeteren van de zorg in de wijk.

Voor de start van je eigen wijkteam krijg je een uitgebreide aanvangstraining waarin we je helpen om een vliegende start te maken met je nieuwe wijkzorgteam. En daarna blijven we jou en de zorgverleners in jouw wijkteam trainen en opleiden via onze eigen HappyCampus. Verder ontvang je als ondernemer begeleiding en adviezen op het gebied van zorg(kwaliteit), financiën en HR.

Ondernemen in de formule van HappyZorg reduceert je risico’s: je draait mee op een bewezen concept waarin kwaliteitssystemen zijn ingericht en personeelsrisico’s zijn afgedekt. Als je als thuiszorgondernemer hard en integer werkt, zijn de risico's heel beperkt.

HappyZorg heeft wijkteams door heel Nederland die alle profiteren van de contracten met alle zorgverzekeraars.

Met slimme automatiseringen en interne specialisten, word jij ontzorgt met o.a. personeelszaken, zorgdeclaraties en betalingen. Je hebt dus geen omkijken naar de financiën. Daarnaast ondersteunt het Service Center van HappyZorg je bij de werving van medewerkers en cliënten, verzuim, juridische issues en veel meer.

Saskia Chedi-Coese, Wijkteam Schilderswijk, Den Haag

Saskia
Chedi-Coesel
Wijkteam Schilderswijk
Den Haag

Zorgcliënten die elke dag een andere thuiszorger krijgen? Daar maak je mensen niet gelukkiger mee. En met steeds maar andere tijden ook niet. Toen ik nog in loondienst werkte, was ik het dan ook niet eens met hoe het ging. Dat kan ook anders, dacht ik.

Lees meer

In jouw woonplaats
een eigen wijkteam starten

Wil jij ook de zorg in jouw wijk beter maken? Sluit je dan aan bij ons landelijke netwerk van betrokken en gedreven thuiszorgondernemers.


Is jouw wijk nog beschikbaar?

Elk wijkteam krijgt een exclusief kleinschalig verzorgingsgebied toebedeeld. Staat er nog geen oranje bolletje in het gebied van jouw interesse? Dikke kans dat daar kansen liggen!

Veelgestelde vragen

 • Goed nieuws!

Er is momenteel grote vraag naar wijkteams.

Dus ook is beschikbaar om jouw eigen wijkteam in te starten!

Kennismakingsgesprek inplannen
Andres Beldsnijder

Andres Beldsnijder

Formulemanager

Ben je enthousiast geworden? En heb je nog vragen?
Bel me op 06-1146 1475 of vul het formulier in. Samen bespreken we dan of een eigen wijkteam echt iets voor jou kan zijn.

Kennismakingsgesprek inplannen
betere zorg in jouw wijk

Kennismakingsgesprek inplannen Goed idee!

Je wilt natuurlijk weten hoe het opstarten van een eigen HappyZorg wijkteam precies werkt. Wij leggen het graag aan je uit. Vul je gegevens in en we nemen contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

 

 • Ja, ik wil een kennismakingsgesprek inplannen om mij te laten informeren over de mogelijkheden van een eigen thuiszorg wijkteam.

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Veelgestelde vragen

Als je thuiszorgnemer wordt van HappyZorg, richt je als zelfstandig ondernemer je eigen wijkteam op. Daarbij gebruik je het concept, de middelen en de werkwijzen van ons in ruil voor een financiële vergoeding.

Om met een HappyZorg wijkteam te beginnen, betaal je een eenmalig entreebedrag. Daarmee ben je aangesloten bij onze formule en helpen wij jou opstarten: je ontvangt een uitgebreide training van een aantal weken en een starterspakket.

 

Zodra je gestart bent en zorg levert, draag je een percentage van de gedeclareerde zorg af voor alle support en ondersteuning die wij jou leveren in de Formule. Je verdient enerzijds door eigen zorginzet en anderzijds door het resultaat van de inzet van de zorgverleners in jouw wijkteam. Maandelijkse ontvang je jouw aandeel in de gedeclareerde omzet onder aftrek van de kosten van de inzet van alle zorgverleners. In een persoonlijk gesprek laten wij graag zien hoe de exploitatie van een wijkteam er verder uit ziet.

HappyZorg heeft formeel de Nurses in dienst en beheerst de personele risico's. Wij verzekeren ook tegen debiteurenrisico. Op de overige risico’s heb je zelf invloed. Als je als thuisondernemer hard en integer werkt, zijn de risico's heel beperkt.

Als thuiszorgondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor het werven van cliënten via verwijzers en ook voor het werven van verzorgenden en verpleegkundigen. In de introductietraining leren we je goed hoe je dat het beste kunt doen en waarmee en hoe wij kunnen ondersteunen. En HappyZorg is natuurlijk ook een bekend merk in de markt van zorgverleners: aanmeldingen van cliënten, verzorgenden en verpleegkundigen zet HappyZorg direct door naar het wijkteam dat het dichtst in de buurt is van de cliënt of zorgmedewerker.

Ja; voor elk wijkteam wordt een exclusief verzorgingsgebied vastgesteld. De grootte is zodanig dat deze voldoende klein is om kleinschalige zorg dichtbij de cliënten in de wijk te kunnen garanderen, maar ook voldoende groot om een rendabele exploitatie te kunnen realiseren.

Ja, we bieden gecontracteerde zorg en hebben contracten met alle verzekeraars in Nederland wat je heel veel voordelen oplevert.

Bekijk de andere vragen
Actiz
Erkend leerbedrijf
ISO 9000