Scroll down for more information

Over ons

HappyZorg vindt dat zorg beter kàn en móet. Wij geloven in de kracht van onze verpleegkundigen. Een Happy Zorg betekent een Happy Cliënt.
Wij werken met ondernemende zelfstandige teams in heel Nederland.
Wijkteams Geschiedenis

Happy Zorg. Happy Cliënt.

HappyZorg is een landelijke thuiszorginstelling. Onze zorgprofessionals zijn (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden (IG). Wij geloven dat zorg beter kàn en móet. Wij zien de oplossing in het zorgen dat de zorgprofessional Happy is door (zijn of) haar kwaliteit en kracht beter te benutten, de ruimte en faciliteiten te bieden om beter te worden in het vak en haar in te zetten waar zij het beste tot haar recht komt, zodat zij met échte aandacht kan zorgen voor haar cliënten. Daar wordt niet alleen de zorgprofessional gelukkig van, daar wordt de zorg beter van én de cliënt blij. Onze missie is dan ook: Happy Zorg. Happy Cliënt. Rond dit uitgangspunt bouwen we met passie en toewijding aan ons netwerk van lokale HappyZorg Wijkteams en de landelijke HappyZorg serviceorganisatie.

 

 

HappyNurse Thuiszorg

HappyZorg was voorheen bekend als HappyNurse Thuiszorg. HappyNurse is nu HappyZorg Thuiszorg met een nieuwe naam en huisstijl!

 

 

Onze formule

Wij werken vanuit werkelijke behoeften van onze zorgprofessionals: van betekenis zijn voor cliënten, persoonlijke en professionele groei, vrijheid en horen bij een sterk team. Dat maakt onze zorgprofessionals happy, en daar worden de cliënten die zij verzorgen en verplegen weer beter en gelukkig van.

Onze thuiszorgondernemers leiden samen met hun teams een lokaal wijkteam. Ze werken vanuit intrinsieke motivatie en passie voor de zorg, plezier om anderen verder te helpen (aan zelfredzaamheid, aan zorg en aan ontwikkeling van talent in hun teams). Onze thuiszorgondernemers zijn gedreven om de beste zorg te leveren. Altijd goed, en snel als het moet.

 

HappyZorg in de tijd

 

 

geschiedenis

 

 

Zoek nabij:
X

Happy CliëntenRaad

HappyZorg vindt het belangrijk dat cliënten en mantelzorgers mee kunnen denken over het thuiszorgbeleid.
Daarom heeft HappyZorg een cliëntenraad opgericht.

 

Lees meer

cliëntenraad2

Actiz
Erkend leerbedrijf
ISO 9000