Scroll down for more information

Palliatieve zorg thuis

U kunt gebruiken maken van onze palliatieve zorg aan huis wanneer uw arts heeft geïndiceerd dat genezing van een ziekte niet meer mogelijk is. Wij helpen u de kwaliteit van het leven te behouden en waar mogelijk te verbeteren. HappyZorg biedt met een klein team van vertrouwde gespecialiseerde verpleegkundigen zorg, die vooral gericht is op het zo comfortabel mogelijk maken voor u of uw partner.
Direct thuiszorg aanvragen Vestigingen in de buurt
X

Thuiszorg aanvragen

Vraag thuiszorg aan bij een vestiging bij u in de buurt en u ontvangt vrijblijvend advies op maat.

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Palliatieve zorg thuis

Als de arts heeft geïndiceerd dat behandeling van een ziekte niet meer mogelijk is en het besluit genomen is om thuis te sterven, dan biedt HappyZorg in de meeste wijkteams palliatieve zorg. Deze zorg is vooral gericht om de kwaliteit van leven zo goed mogelijk te maken. Deze zorg is op maat en wordt geleverd door deskundige en sterk gemotiveerde zorgprofessionals. Dat maakt onze thuiszorg extra persoonlijk.

Wanneer palliatieve zorg?

Wanneer de cliënt zich in de laatste levensfase bevindt, dan wordt met palliatieve zorg thuis het dagelijkse leven dragelijker gemaakt.

 

De cliënt wordt thuis verzorgd en krijgt hulp bij verlichting van de klacht en bij de dagelijkse taken die niet meer zelfstandig kunnen worden uitgevoerd.

 

De zorg richt zich niet op genezing, maar vooral op de kwaliteit van het leven.

palliatieve zorg

Met palliatieve zorg van HappyZorg houdt de cliënt zoveel mogelijk de controle over zijn eigen leven. De palliatieve verpleegkundige voert verpleegkundige en verzorgende taken uit, maar is er ook om te praten over uw wensen en verwachtingen van de toekomst.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het formulier 'thuiszorg aanvragen' in, wij nemen dan spoedig contact met u op. Of bel met het dichtstbijzijnde wijkteam.

Thuiszorg aanvragen

Thuiszorg wijkteams

Klik op het wijkteam in de buurt voor meer informatie en contactgegevens.

Zoek nabij:
X

HappyZorg wijkteams

 

Klik op het wijkteam in de buurt voor meer informatie en contactgegevens.

 

Actiz
Erkend leerbedrijf
ISO 9000