Scroll down for more information

Wijkteam
Landsmeer

Zuideinde 10
1121 CL  Landsmeer
Neem direct contact met ons op:
Thuiszorg aanvragen

Neem met mij contact op:

X

Over dit wijkteam

HappyZorg Wijkteam Landsmeer is klein, gespecialiseerd, laagdrempelig en heel toegankelijk! Ons team werkt en woont al jaren in de omgeving van Landsmeer waardoor er een goede samenwerking met zorgprofessionals in de regio is. De wijkverpleegkundigen weten de juiste wegen te bewandelen en kunnen zorgvragers op weg helpen in de wirwar van instanties en regels. Samen met u bespreken wij graag de zorgvraag die u heeft en de doelen die u graag zou willen halen. Deze thuiszorg kan bestaan uit verzorging, verpleging, begeleiding en palliatieve zorg. Alle zorg die wij aanbieden is bespreekbaar, want wij zorgen ervoor dat u de beste zorg krijgt. Wij nemen graag de tijd voor u en kunnen ervoor zorgen dat u zolang mogelijk zelfstandig kunt leven. U heeft altijd een vast aanspreekpunt bij wie u terecht kunt, namelijk wijkverpleegkundigen Carolien van der Spek en Yvette Schotsman. Zij zorgen ervoor dat uw ervaring met HappyZorgthuiszorg Landsmeer professioneel en comfortabel is. 


Palliatieve zorg


Wijkteam Landsmeer biedt ook palliatieve zorg in de Zaanstreek en Waterland. Dit kan zijn nachtzorg, waakzorg of blokzorg. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


 Landsmeer-met-zn-3en.png

Wij kennen deze buurt

HappyZorg Wijkteam Landsmeer kent de buurt waarin u woont. Wij zijn erg betrokken bij onze cliĆ«nten en bieden thuiszorg met enthousiaste en hoog gekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden. Ons netwerk bestaat uit zorgprofessionals in de regio Zaanstreek/ Waterland zoals uw huisarts en apotheek, zorginstanties en zorgverzekeraars. Ook houden we contact met mantelzorgers en staan we voor hen klaar als dit nodig is. En heeft u een vraag waar we niet direct een passend antwoord op hebben? Dan zorgen we dat u spoedig een antwoord krijgt. HappyZorg levert thuiszorg op maat, met respect en aandacht en met altijd hetzelfde gezicht. Interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over thuiszorg van HappyZorg
of direct thuiszorg aanvragen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Thuiszorg aanvragen
Actiz
Erkend leerbedrijf
ISO 9000