Scroll down for more information

Persoonlijke verzorging met onze thuiszorg

U heeft moeite met aan- en uitkleden, lichamelijke hygiëne of andere dagelijkse handelingen? Onze thuiszorg is er op gericht om u te helpen bij uw dagelijkse verzorging wanneer u dat (tijdelijk) niet zelf kunt. Met een vast en klein team van verzorgenden uit uw eigen omgeving zorgen we graag voor u en ziet u steeds weer dezelfde vertrouwde gezichten.
Direct thuiszorg aanvragen Vestigingen in de buurt
X

Thuiszorg aanvragen

Vraag thuiszorg aan bij een vestiging bij u in de buurt en u ontvangt vrijblijvend advies op maat.

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Persoonlijke verzorging

HappyZorg biedt ondersteuning bij uw dagelijkse en persoonlijke verzorging als u dat (tijdelijk) niet zelf kunt. Denk hierbij aan alledaagse handelingen als lichamelijke hygiëne, klaarzetten en toedienen van medicatie en hulp bij het opstaan of naar bed gaan. Dankzij een klein team van gekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden, ziet u steeds weer dezelfde vertrouwde gezichten. Dat maakt onze thuiszorg extra persoonlijk.

Wanneer persoonlijke verzorging?

Wanneer u een aandoening of een beperking heeft, zijn sommige dagelijkse taken niet meer zo vanzelfsprekend als voorheen. U wilt bijvoorbeeld hulp bij het douchen, tandenpoetsen. Of bij eten en drinken. De hulp die u nodig heeft kan tijdelijk zijn maar ook permanent, afhankelijk van uw situatie. Samen met een van onze thuiszorgprofessionals stellen we een zorgplan op zodat u de zorg krijgt die u nodig heeft. In de meeste gevallen wordt thuiszorg vergoed door uw zorgverzekeraar.

persoonlijke verzorging

U komt in aanmerking voor persoonlijke verzorging als u hulp nodig heeft bij:

  • persoonlijke hygiëne (douchen, tandenpoetsen, aankleden e.d.)
  • klaarzetten en toedienen van medicatie
  • incontinentie
  • wondverzorging
  • in andere specifieke zorgsituaties

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul het formulier 'thuiszorg aanvragen' in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Thuiszorg aanvragen

Wijkverpleging: lange zoektocht bij complexe zorgvraag

ArteriaConsulting heeft onderzoek gedaan naar keuzevrijheid in de wijkverpleging. Daaruit blijkt dat 8 op de 10 cliënten niet vooraf een vergelijking van het aanbod maakt en al weten van welke organisatie zij zorg willen ontvangen. Echter: vanwege arbeidsmarkt-problematiek kunnen cliënten niet overal terecht. Hoe complexer de zorgvraag, hoe langer de zoektocht. 

 

logo zorgenz

Thuiszorg wijkteams

Klik op het wijkteam in de buurt voor meer informatie en contactgegevens.

Zoek nabij:
X

HappyZorg wijkteams

 

Klik op het wijkteam in de buurt voor meer informatie en contactgegevens.

 

Actiz
Erkend leerbedrijf
ISO 9000