Scroll down for more information

Begeleiding en ondersteuning aan huis

HappyZorg biedt begeleiding aan huis en persoonlijke ondersteuning. Met onze hulp leert u (opnieuw) omgaan met het indelen van de dag, verminderen van gedragsproblemen, enzovoorts. HappyZorg biedt begeleiding en persoonlijke ondersteuning als dit in het verlengde ligt van de verzorging en verpleging die door uw basisverzekering is gedekt. HappyZorg stelt een klein team voor u samen zodat u steeds dezelfde vertrouwde gezichten ziet.
Direct thuiszorg aanvragen Vestigingen in de buurt
X

Thuiszorg aanvragen

Vraag thuiszorg aan bij een vestiging bij u in de buurt en u ontvangt vrijblijvend advies op maat.

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Begeleiding aan huis

HappyZorg helpt u met begeleiding aan huis en persoonlijke ondersteuning. U leert bijvoorbeeld (opnieuw) omgaan met het indelen van de dag, verminderen van gedragsproblemen en dergelijke. Dankzij een klein en toegewijd team van gekwalificeerde zorgprofessionals, ziet u steeds weer dezelfde vertrouwde gezichten. Dat maakt onze thuiszorg extra persoonlijk.

Wanneer begeleiding aan huis?

Soms ontstaan er situaties waardoor u de regie verliest over uw eigen leven of van uw partner. Praktische zaken die u voorheen eenvoudig zelf deed, leveren nu problemen op. Denk bijvoorbeeld aan huishoudelijke taken, administratie of contact leggen met buurtbewoners. Met persoonlijke begeleiding krijgt u hulp van een van onze thuiszorgmedewerkers. Zij helpen u weer structuur te brengen in uw dagelijkse leven.

begeleiding aan huis

U komt in aanmerking voor begeleiding aan huis wanneer u moeite heeft met:

  • structureren van uw dagelijkse leven van ziekenhuisopname
  • organiseren van het huishouden
  • administratieve en financiĆ«le zaken

 Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul het formulier 'thuiszorg aanvragen' in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Thuiszorg aanvragen

Wijkverpleegkundige vooral blij met spilfunctie

Nursing

Wijkverpleegkundigen en verpleegkundigen in de wijk zijn het meest tevreden met hun rol als spin in het web. Dat concludeert wijkverpleegkundige en NIVEL-onderzoeker Kim de Groot, die vrijdag een wetenschapsprijs won.

 

nursing logo

Thuiszorg wijkteams

Klik op het wijkteam in de buurt voor meer informatie en contactgegevens.

Zoek nabij:
X

HappyZorg wijkteams

 

Klik op het wijkteam in de buurt voor meer informatie en contactgegevens.

 

Actiz
Erkend leerbedrijf
ISO 9000