Scroll down for more information

Deskundige Zorg aan huis in Den Haag

Heeft u zorg nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen? Of moet u tijdelijk verzorgd worden na een ziekenhuisopname? HappyNurse levert een uitgebreid pakket van deskundige thuiszorg in Den Haag. Van persoonlijke verzorging en verpleging, begeleiding, dementiezorg, tot en met palliatieve zorg.

 

Persoonlijke en vertrouwde thuiszorg

Onze wijkteams in Den Haag werken kleinschalig en persoonlijk. Dit betekent dat u als cliënt steeds weer de vertrouwde gezichten ziet. Zij kennen hun cliënten en familie goed en communiceren snel en adequaat om de zorg optimaal te laten verlopen. Verder onderhouden zij nauwe relaties met andere zorggerelateerde organisaties en specialisten in Den Haag en omgeving zodat er samenwerkingsverbanden ontstaan ten gunste van de cliënten.

 

Thuiszorg aanvragen

Met de verschillende thuiszorgdiensten bent u verzekerd van deskundige zorg die bij u past. Woont u in Den Haag en heeft u direct thuiszorg nodig? Neem contact op voor een vrijblijvend advies op maat met één van de bovenstaande wijkteams. Meer weten over onze thuiszorgdiensten? Kijk dan op onze algemene pagina thuiszorg.   

Zoek nabij:
X
Actiz
Erkend leerbedrijf
ISO 9000