Scroll down for more information

Wijkteam
Oldambt

Haven Noordzijde 8A
9679 TC  Scheemda
Neem direct contact met ons op:
Thuiszorg aanvragen

Neem met mij contact op:

X

Over dit wijkteam

HappyZorg wijkteam Oldambt is klein, laagdrempelig en heel toegankelijk! U kunt bij ons terecht voor persoonlijke verzorging, (specialistische) verpleging, palliatieve zorg, personenalarmering en PGB-zorg. Wij leveren zorg op maat zodat u happy bent en zo lang mogelijk zelfstandig kunt leven. Wanneer u besluit zich aan te melden als cliënt, komt één van onze (wijk)verpleegkundigen bij u langs voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek bespreken we de zorgvraag en de doelen die u wilt behalen. Wij zijn direct beschikbaar en staan voor u klaar met een gespecialiseerd team. U heeft altijd een vast aanspreekpunt bij wie u terecht kunt, namelijk Sanne Röder en Nicole Noorda. Zij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw ervaring met HappyZorg thuiszorg een positieve ervaring zal zijn. 


Deskundige zorg aan huis in Oldambt


Heeft u zorg nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen? Of moet u tijdelijk verzorgd worden na een ziekenhuisopname? HappyZorg levert een uitgebreid pakket van deskundige thuiszorg in Oldambt. Van persoonlijke verzorging en verpleging, tot en met palliatieve zorg. Daarnaast kunt u gebruikt maken van de mogelijkheid voor personenalarmering.


Persoonlijke en vertrouwde thuiszorg


Ons wijkteam in Oldambt werkt kleinschalig en persoonlijk. Dit betekent dat u als cliënt steeds weer dezelfde vertrouwde gezichten ziet. Zij kennen hun cliënten en diens naasten goed en communiceren snel en adequaat om de zorg optimaal te laten verlopen. Verder onderhouden zij nauwe relaties met andere zorggerelateerde organisaties en specialisten zodat er samenwerkingsverbanden ontstaan ten gunste van de cliënt.

Ons team

Nicole Noorda

Nicole Noorda

Wijkverpleegkundige
Sanne Röder

Sanne Röder

Verpleegkundige

Wij kennen deze buurt

HappyZorg wijkteam Oldambt kent de buurt waarin u woont. Wij zijn erg betrokken bij onze cliënten en bieden thuiszorg met enthousiaste en hoog gekwalificeerde nurses. Ons netwerk bestaat uit zorgprofessionals uit de regio. Hierbij kunt u denken aan huisartsen, apotheken, ziekenhuizen en zorgverzekeraars. Naast het contact met bovengenoemde vinden wij het erg belangrijk om, indien wenselijk, contact te onderhouden met mantelzorgers. We staan voor hen klaar als dit nodig is. HappyZorg levert zorg op maat, met respect en aandacht en zoveel mogelijk dezelfde gezichten. 

Meer weten over thuiszorg van HappyZorg
of direct thuiszorg aanvragen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Thuiszorg aanvragen
Actiz
Erkend leerbedrijf
ISO 9000