Scroll down for more information

Wijkteam
Uithoorn - Aalsmeer - Mijdrecht

Neem direct contact met ons op:
Thuiszorg aanvragen

Neem met mij contact op:

X

Over dit wijkteam

Welkom bij Wijkteam Uithoorn - Aalsmeer - Mijdrecht. Bent u op zoek naar tijdelijke verzorging of verpleging bij u thuis, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of revalidatieverblijf? Of heeft u te maken met een chronische aandoening en is thuis wonen zonder zorg geen haalbare optie? 


Wij begrijpen dat uw gezondheid en welzijn prioriteit hebben, en daarom staan wij klaar om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft. Ons toegewijde team is ervaren in het leveren van zorg op maat, afgestemd op uw specifieke situatie. Of het nu gaat om tijdelijke zorg of langdurige ondersteuning, wij streven ernaar om u de best mogelijke zorg te bieden, zodat u comfortabel en met vertrouwen thuis kunt blijven. Neem gerust contact met ons op om uw situatie te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het behouden van uw kwaliteit van leven in uw eigen vertrouwde omgeving. Uw welzijn staat bij ons centraal, en wij kijken ernaar uit om u te ondersteunen op uw zorgpad.

Ons team

Maryam Ansari

Maryam Ansari

Wijkverpleegkundige
Masouda Rasa

Masouda Rasa

Wijkverpleegkundige

Wij kennen deze buurt

HappyZorg wijkteam Uithoorn biedt zorg in Uithoorn, Aalsmeer en Mijdrecht. Wij kennen de buurt waarin u woont. Wij zijn erg betrokken bij onze cliĆ«nten en bieden thuiszorg met enthousiaste en hoog gekwalificeerde verzorgenden en verpleegkundigen uit de regio. Naast het contact met huisartsen, apotheken, het ziekenhuis en andere verwijzers, vinden wij het erg belangrijk om, indien wenselijk, contact te onderhouden met mantelzorgers. We staan voor hen klaar als dit nodig is. 

Meer weten over thuiszorg van HappyZorg
of direct thuiszorg aanvragen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Thuiszorg aanvragen
Actiz
Erkend leerbedrijf
ISO 9000