Scroll down for more information

Wijkteam
Zaanstad Noord West

Maureen Arnon-Arrindell - Thuiszorgondernemer
Samsonweg 136
1521RB  Wormerveer
Neem direct contact met ons op:
Thuiszorg aanvragen

Neem met mij contact op:

X

Over dit wijkteam

HappyZorg wijkteam Zaanstad Noord West vindt dat thuiszorg beter kan! Tijdens een persoonlijk intakegesprek inventariseren wij welke thuiszorg en/of -hulp u nodig heeft. Op basis van uw zorgindicatie verlenen wij verzorging en verpleging op de afgesproken zorgmomenten. Dit doen we met een enthousiast team van Happy zorgprofessionals, zodat u steeds dezelfde vertrouwde gezichten ziet. Uw directe omgeving zoals uw partner en/of mantelzorger worden betrokken bij de zorgverlening.


 


Wij bieden professionele thuiszorg en herstelzorg aan in Zaanstad Noord West van hoge kwaliteit en streven ernaar dat u zolang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Er is een vast aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt, namelijk bij Maureen Arnon-Arrindell.  Zij zorgt ervoor dat de zorgcoördinatie van uw verzorging en verpleging aan huis door het wijkteam zo optimaal en prettig mogelijk verloopt, inclusief het contact met de zorgverzekeraar. Heeft u hulp, verzorging of verpleging nodig? Neem dan contact op met HappyZorg Zaanstad Noord West of vraag aan uw huisarts en/of specialist dit voor u te doen.

Onze Thuiszorgondernemer

Maureen Arnon-Arrindell

Maureen Arnon-Arrindell

Thuiszorgondernemer

Wij kennen deze buurt

HappyZorg Thuiszorg Zaanstad Noord West kent de buurten en wijken waar u woont. Ons wijkteam kent de huisartsen, apothekers, het ziekenhuis en specialisten en overige verwijzers in Zaanstad. Wij betrekken uw omgeving en mantelzorgers bij onze zorgverlening en bieden ondersteuning. Het wijkteam staat voor u klaar als dit nodig is. Laagdrempelig en transparant, zodat u altijd terecht kunt met uw vragen en wij de juiste informatie verstrekken. Indien ons team uw hulpvraag niet kan beantwoorden, verwijzen wij u door naar externe experts of professionals. HappyZorg Thuiszorg levert zorg op maat met respect en wij hebben oog en oor voor uw zorg en hulpbehoefte. Wij werken met kleinschalige wijkteams zodat wij optimaal aandacht kunnen bieden aan onze cliënten en veelal dezelfde zorgprofessionals bij u thuiskomen. Daar wordt u Happy van! Interesse in wijkverpleging en thuiszorg Zaanstad Noord West? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over thuiszorg van HappyZorg
of direct thuiszorg aanvragen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Thuiszorg aanvragen
Actiz
Erkend leerbedrijf
ISO 9000