Scroll down for more information

Wijkteam
Amersfoort West

Wadjmah Hanifi - Thuiszorgondernemer
Rietvoorn 30
3824JV  Amersfoort
Neem direct contact met ons op:
Thuiszorg aanvragen

Neem met mij contact op:

X

Over dit wijkteam

HappyZorg wijkteam Amersfoort West vindt dat thuiszorg beter kan! Tijdens een persoonlijk intakegesprek inventariseren wij welke thuiszorg en/of -hulp u nodig heeft. Op basis van uw zorgindicatie verlenen wij verzorging en verpleging op de afgesproken zorgmomenten. Dit doen we met een enthousiast team van Happy zorgprofessionals, zodat u steeds dezelfde vertrouwde gezichten ziet. Uw directe omgeving zoals uw partner en/of mantelzorger worden betrokken bij de zorgverlening.


 


Wij bieden professionele thuiszorg en herstelzorg aan in Amersfoort van hoge kwaliteit en streven ernaar dat u zolang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Er is een vast aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt, namelijk bij Wadjmah Hanifi.  Zij zorgt ervoor dat de zorgcoördinatie van uw verzorging en verpleging aan huis door het wijkteam zo optimaal en prettig mogelijk verloopt, inclusief het contact met de zorgverzekeraar. Heeft u hulp, verzorging of verpleging nodig? Neem dan contact op met HappyZorg Amersfoort of vraag aan uw huisarts en/of specialist dit voor u te doen.

Ons team

Wadjmah Hanifi

Wadjmah Hanifi

Thuiszorgondernemer
Helley Shinwari

Helley Shinwari

Wijkverpleegkundige

Wij kennen deze buurt

HappyZorg Amersfoort kent de buurten en wijken waar u woont. Ons wijkteam kent de huisartsen, apothekers, het ziekenhuis en specialisten en overige verwijzers in Amersfoort. Wij betrekken uw omgeving en mantelzorgers bij onze zorgverlening en bieden ondersteuning. Het wijkteam staat voor u klaar als dit nodig is. Laagdrempelig en transparant, zodat u altijd terecht kunt met uw vragen en wij de juiste informatie verstrekken. Indien ons team uw hulpvraag niet kan beantwoorden, verwijzen wij u door naar externe experts of professionals. HappyZorg levert zorg op maat met respect en wij hebben oog en oor voor uw zorg en hulpbehoefte. Wij werken met kleinschalige wijkteams zodat wij optimaal aandacht kunnen bieden aan onze cliënten en veelal dezelfde zorgprofessionals bij u thuiskomen. Daar wordt u Happy van! Interesse in wijkverpleging en thuiszorg Amersfoort? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over thuiszorg van HappyZorg
of direct thuiszorg aanvragen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Thuiszorg aanvragen
Actiz
Erkend leerbedrijf
ISO 9000