Scroll down for more information

Het verhaal van
Saskia Chedi-Coesel

Zorgcliënten die elke dag een andere thuiszorger krijgen? Daar maak je mensen niet gelukkiger mee. En met steeds maar andere tijden ook niet. Toen ik nog in loondienst werkte, was ik het dan ook niet eens met hoe het ging. Dat kan ook anders, dacht ik.

 

Interesse? Contact met HappyZorg

HappyZorg Wijkteam Schilderswijk Den Haag facebook facebookfacebook  

 

Dat kan ook anders, dacht ik

Zorgcliënten die elke dag een andere thuiszorger krijgen? Daar maak je mensen niet gelukkiger mee. En met steeds maar andere tijden ook niet. Toen ik nog in loondienst werkte, was ik het dan ook niet eens met hoe het ging. Dat kan ook anders, dacht ik. Ik koos voor HappyZorg en dat pakte goed uit!

 

Vraag naar goede thuiszorg is enorm

Ik was ruim 2 jaar in loondienst. Ik kon me toen totaal niet vinden in het doel en de visie, en werd beperkt in mijn werktijden. Daar ben ik geen type voor, ik weet welke kwaliteiten ik heb. Toen HappyZorg mensen vroeg om een eigen wijkteam te starten, leek me dat een mooie kans om voor mezelf te beginnen. De vraag naar goede thuiszorg is enorm, maar veel zorgorganisaties kunnen hun cliënten niet tevredenstellen. Ik zie cliënten overstappen naar HappyZorg, dat geeft een goed gevoel.

 

Goed geregeld

Ik sta 100% achter HappyZorg: kleine teams, een vertrouwd gezicht, een luisterend oor en tijd voor de cliënt. Ik kan mijn eigen tijden indelen en heb dus veel vrijheid. De backoffice van HappyZorg verzorgt de salarissen en de betalingen. Er is altijd iemand bereikbaar en vragen worden altijd beantwoord, dat is goed geregeld. De meeste wetten en regels zijn al voor je uitgezocht. En als ik materialen nodig heb kan ik ze via de Happy Shop bestellen.

 

Ga er 100% voor!

Door mijn stap naar HappyZorg kan ik me concentreren op de kwaliteit van de zorg en op het werven van klanten. Hoe start ik het wijkteam op en hoe breid ik het uit? Dat is de uitdaging. De week is geslaagd als de klanttevredenheid en de omzet goed zijn. Ik ben er trots op dat ons wijkteam zo hard groeit. Mijn tip? Als je dit graag wilt moet je er 100% voor gaan!

Actiz
Erkend leerbedrijf
ISO 9000